Akció!

2 dobozos CH Alpha® Osteo csomag a csontozat megfelelő szerkezetének támogatására – 2 havi kúra

Original price was: 33 330 Ft.Current price is: 28 430 Ft.

2 doboz CH-Alpha OSTEO®  a megfelelő csontképződés és a csontszövet regenerációjának támogatására csontritkulás esetén vagy törések után

Kiszerelés: 2 x 30 tasak, 13,5 gr/tasak

Cikkszám: OSTEO-2 Kategória:

Leírás

2 doboz CH Alpha® OSTEO   Speciális Bioaktív Kollagén Peptidek®  a csontok számára – 2 havi adag, 2 x 30 tasak

CH-Alpha OSTEO® a csontok számára szükséges specifikus bioaktív kollagén peptidek kombinációját, Fortibone®-t (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz.

A hármas kombináció – kollagén, kalcium és D3-vitamin –  használata javasolt  a csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásához és a csontritkulás megfékezésének elősegítéséhez.

A CH-Alpha® OSTEO a csontokban található kollagének célzott keverékét tartalmazza, amely serkenti a csontanyagcserét, és  támogatja a csontok mineralizációját.

Az oszteoporózis a csontok gyakori krónikus szisztémás betegsége, amelyet a csonttömeg csökkenése és a csontszövet mikroarchitektonikájának zavarai jellemeznek. Ezek a folyamatok idővel a csontok törékenységéhez és ennek következtében törésekre való hajlamhoz vezetnek (degeneráció, oszteoreszorpció).

A csontritkulás kezelésének fő célja a törések megelőzésecsont sűrűségének növelésével és a csontszövet minőségének javításával.

Ha kevés a kollagén a csontokban, a kalcium nem tud megfelelően megtelepedni,  és a csont hajlamossá válik a törésre. Az emberi szervezetben az életkor, a helytelen életvitel (pl. dohányzás, helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód) és a betegségek (onkológiai betegségek, emésztőrendszeri betegségek stb.) hatására csökken a kollagén mennyisége,  kialakulhat a csontritkulás, ami törésekhez vezethet.

A CH-Alpha® OSTEO használatával hozzájárulhatunk ennek a folyamatnak a lassításához, mivel a szervezetbe kerülő CH-Alpha® OSTEO kollagénpeptidek stimulálják azokat a sejteket, melyek a csontképzésért felelősek.

A CH-Alpha® Osteo  stimulálja az oszteoblasztokat, segítve a csont extracelluláris mátrix termelését, amely a kalcium lerakódásának elengedhetetlen és szükséges kerete. Az extracelluláris mátrix termelésének fokozásával új csonttrabekulák jönnek létre, amelyek jelentősen javítják a csont szerkezetét és tartósságát. A CH-Alpha® Osteo emellett csökkenti a proteázok termelődését az oszteoklasztokban, szabályozva ezzel a csontdegradáció folyamatát a csonttömeg fokozatos növekedése felé.

A kollagén szükséges a csontok rugalmasságához, ez biztosítja a kalcium lerakódásának szerkezeti keretét. A CH-Alpha® Osteo serkenti a szükséges kollagén termelődését a csontokban, és biztosítja az erős csontokhoz szükséges kalciumot. A D-vitamin tartalma segíti a szállított kalcium felszívódását, és magasan tartja a szervezet kalciumszintjét.


Klinikai tanulmányok  kimutatták a CH-Alpha® OSTEO  hatását a csontképződésre, a csontdegradációs folyamatok lassítására és csonttöréseknél  a gyógyulási idő lerövidítésére  különböző életkorokban. A törések arányának csökkenése az oszteoblasztokban a kollagén-, elasztin- és proteoglikán-metabolizmus fokozódásának, valamint a gyulladás és a csontreszorpció csökkenésének köszönhető, ami az oszteoklaszt-aktivitás mérséklődésében tükröződik.

 A CH-Alpha® OSTEO  tehát kettős hatású:

        1. hatással van a minőségi csonttömeg építésére

        2. hatással van a csontdegradáció csökkentésére

A CH-Alpha® OSTEO a csontokhoz szükséges és specifikus bioaktív kollagén peptideket (5000 mg), 500 mg könnyen emészthető ionizált kalcium-laktátot (Ca++) és 10 ug D3-vitamint (400 NE) tartalmaz. A hármas kombinációkollagén, kalcium és D3-vitamin – fogyasztása javasolt  az egészséges és működőképes csontok érdekében.

 A csont sűrűségét az ultrahangos oszteodenzitometriás (ODM) vizsgálat segítségével mérhetjük meg. A vizsgálat már akkor figyelmeztet a csontritkulás veszélyére, mielőtt az komoly panaszokat okozna, így a megfelelő kezelés időben, a súlyosabb problémák kialakulása előtt megkezdhető. A csontritkulás megállapításának legfontosabb és legpontosabb módszere az ún. kettős energiájú röntgen abszorpciometria (DEXA), amivel is a predikleciós helyeken mérik a csontsűrűséget (csukló, csípő, valamint a hátgerinc és derék). A hagyományos röntgenfelvétel csak 30%-os csontanyag-vesztés esetén mutatja ki a csontritkulást.

A CH-Alpha® OSTEO használata:

Ürítse egy  CH-Alpha® OSTEO   tasak tartalmát egy üres pohárba, adjon hozzá vizet és keverje össze,   azonnal fogyasztható.

Osteopenia, csontdegeneráció megelőzése – 1 tasak naponta, hosszú távon

Csontritkulás – napi 1-2x 1 tasak, hosszú távon

Törések utáni terápia1 tasak naponta kétszer 3 hónapig, majd szükség szerint 1 tasak naponta egyszer (Ha orvosa több kalcium bevitelét javasolta, a kalciumot  ne CH-Alpha® OSTEO-val együtt vegye be, hanem  aznap egy következő adagban,   mivel az emberi szervezet csak 500 mg kalciumot képes megemészteni és felhasználni egyszerre. Több D3-vitamin  alkalmazása a CH -Alpha OSTEO-val együtt is lehetséges). A CH-Alpha® OSTEO® nem lép kölcsönhatásba semmilyen gyógyszerrel. Cukorbetegek számára is alkalmas.

A   FORTIBONE® kollagénpeptid, amit a CH-Alpha® OSTEO®tartalmaz, világszerte számos fontos díjat kapott, mint innovatív termék az egészséges csontokért. A FORTIBONE®  bioaktív peptid  2018-ban elnyerte a svájci genfi ​​Vitafood legjobb összetevőjének díját.

2018-ban a  NUTRA INGREDIENTS AWARDS első díját is megkapta.