CH-Alpha®

CH-ALPHA®

németországi Gelita Health Gmbh kutatói a modern technológia segítségével a hosszú láncú kollagént enzimes hidrolízissel kollagénpeptidekre bontották, ezáltal sikerült elkülöníteni azokat a peptid szekvenciákat, amelyek  az  ízületi porcszövetek fontos építőelemei.  Ezek alkotják a CH-Alpha®-t.

A CH-Alpha®  innovatív, Németországban gyártott, szabadalmazott eljárással előállított folyékony hidrolizált kollagén-peptideket, Fortigel®-t tartalmaz.

Nemzetközi klinikai vizsgálatok* is igazolták, hogy a CH-Alpha® speciális hatóanyaga hosszútávú fogyasztás során képes beépülni a porcszövetekbe, további kollagéntermelésre serkenteni a szöveti sejteket, támogatja a károsodott ízületi szöveteket.

Fogyasztása során

 • jelentős pozitív változás volt észlelhető a porcszövet állapotában
 • az ízületek könnyebben mozgathatókká váltak,  enyhült a fájdalom és a  mozgáskorlátozottság

Kúraszerű alkalmazása ajánlott

 • ha szeretné támogatni az életkor, genetikai hajlam vagy rendszeres fizikai megterhelés miatt igénybevett porcokat és ízületeket
 • segíteni az ízületi porcszövetek megfelelő szerkezetének és normál működésének fenntartását
 • elősegíteni a porcszövet saját kollagénszintézisét

Ajánlott

 • időseknek,
 • nehéz fizikai munkát végzőknek,
 • sportolóknak,
 • túlsúlyos személyeknek

Hatóanyagok a napi adagban /1 ivóampulla/- 10 000 mg speciális kollagépeptid, 60mg C vitamin. A maximális hatás érdekében ajánlatos  naponta fogyasztani. A készítmény fogyasztása során fokozott folyadékbevitel ajánlott.

A CH-Alpha®  a szervezet számára rendkívül jól hasznosítható formában, peptidekre bontva tartalmazza a szükséges hatóanyagot, a bioaktív kollagént.

A speciális kollagénpeptidek képesek beépülni az ízületet alkotó szövetekbe, támogatni a károsodott  porcszövetek ujjáépülését.

A CH-Alpha® speciális hidrolizált kollagénpeptideket, Fortigel®-t tartalmaz. 

Az ízületekre gyakorolt kedvező hatását számos nemzetközi klinikai vizsgálat is bizonyítja.

A Tufts Medical Center szakemberei Dr. McAlindon vezetésével a Harvard University-vel együttműködve klinikai vizsgálatok során bizonyították a CH-Alpha® -ban lévő hidrolizált kollagén ízületekre gyakorolt kedvező hatását. 48 héten keresztül a napi 10 g , a CH-Alpha®-ban jelenlévő Fortige® kollagénpeptiddel kezeltek gonarthrosisban/térdízületi artrózisban / szenvedő személyeket.

30 érintett vett részt a vizsgálatban, akiket véletlenszerűen két csoportra osztottak – az egyik csoport naponta egy alkalommal 10 g speciális kollagénpeptidet kapott, a másik kontrollcsoport viszont csak placebot. Ezalatt minden résztvevő térdéről három MRI /dGEMRIC/ felvétel készült, hogy a strukturális változásokat folyamatosan követni tudják - egy a vizsgálatok kezdetén, egy 24 hét után, egy pedig a 48. hét után, a vizsgálatok végén.

A felvételek utólagos elemzésekor megállapítható, hogy azoknál a személyeknél, akik a vizsgálatok alatt naponta fogyasztották a CH-Alpha®-t alkotó speciális bioaktív kollagénpeptideket, határozott javulás észlelhető az ízületek állapotában.*

*T.E. McAlindon et.al. /Osteoarthritis and Cartilage 19 (2011) 399-405

Amiért a CH-Alpha® -t érdemes választania:

 • magas hatóanyagtartalom 1 ampullában – 10 000 mg kollagénpeptid, C vitaminnal dúsítva
 • egyszerű használat –1 ivóampullában levő hatóanyag fedezi a napi kollagénszükségletet
 • a termék hatásosságát tudományos nemzetközi vizsgálatok is bizonyítják
 • a gyártó a Gelita Health Gmbh, már több éve, kimagasló szakmai háttérrel állítja elő a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő kollagénkészítményeket
 • a németországi /Eberbach/ székhelyű nemzetközi koncern világviszonylatban is az egyik élenjáró a magas minőségű kollagéntermékek, kollagénpeptidek előállításában,
 • a Gelita mindig törekszik a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására
 •  minőségi garanciát vállal a termékeire
 • a CH-Alpha® termékek szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.

A gyártási folyamat ISO 9001 (International Organization for Standardization), GMP (Good Manufacturing Practice), IFS (International Food Standard), HACCP (Hazard Analysis of the Critical Control Point) minősítéssel rendelkezik. A termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

A CH-Alpha®  megvásárolható gyógyszertárakban, gyógynövény szaküzletekben, vagy megrendelhető online.

RENDELJE MEG KEDVEZMÉNYESEN!

Halogatni nem érdemes, ha ízületeinek megfelelő gondoskodásra van szükségük!

CH-Alpha® ivóampullák

15.980 Ft helyett
14.930 Ft-ért

CH-Alpha® Ízületi-Gél

4.595 Ft helyett
​3.995 Ft-ért