Ismerje fel a porckopás tüneteit!

Tudta, hogy a 45 év felettiek között minden harmadik felnőttnek térdízületi porckopása van, és minden ötödik ember csípőízületi kopással él ma Magyarországon?

Sokan szenvednek a porckopástól, de a többség csak akkor kezd el ezzel törődni, amikor már rendszeresen visszatérő fájdalmai vannak.

Pedig egy kis odafigyeléssel  feltartóztathatjuk és időben kezelhetjük a degeneratív változásokat.

 

Fontos a korai diagnózis

Az artrózis tünetei általában fokozatosan jelentkeznek, de idővel egyre  súlyosabbá válhatnak.  Nem csak a fájdalom jelent problémát, hanem a mozgáskorlátozottság és az életminőség-romlás is. Sajnos a  porcfelszín teljes elkopásával  sokan egyre fiatalabb korban kényszerülnek ízületi protézis műtéti beépítésére.

Előzzük meg!

Számos vizsgálat igazolta, hogy  a kollagén  gátolja az ízületi porcok lebomlását és elősegíti az ujjáépülésüket,  biztosítja a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

 

A CH-Alpha®   speciális kollagénpeptideket tartalmaz - ez segít újraépíteni az ízületi porcot és a tokot - nem csupán beépül az ízületet alkotó szövetekbe, hanem további kollagéntermelésre is serkenti a szöveti sejteket.

Az ember olyan idős, mint az ízületei. Az Ön ízületei vajon milyen állapotban vannak?

Végezze el az ízületi tesztünket, és azonnal megtudhatja!

                          Teszt indítása